Головне

Алієв жорстко звернувся до російського футболіста у зв'язку з повстанням Вагнера - ВІДЕО

Дуже емоційні побажання у світлі останніх новин
24.06.2023 20:05 🔥🔥🔥 4395 0
Алієв жорстко звернувся до російського футболіста у зв'язку з повстанням Вагнера - ВІДЕО

Колишній футболіст київського Динамо та збірної України, Олександр Алієв, прокоментував повстання ПВК Вагнер проти регулярної армії росії (терористичної країни).

Відповідне звернення Алієв опублікував у сторіз свого інстаграма. 

"Я дуже радий, що вагнерівці вас (росіян - прим. ред.) гасять. Красені! І догасять прямо до Москви. І щоби путіна рознесли...

Хочу побажати, щоб ви поховалися по підвалах, коли страшно, коли летить... Запам'ятайте, український народ ви ніколи не переможете, бо ми українці!" - сказав Олександр.

Окремо ексфутболіст звернувся до російського футболіста Артьома Дзюби. Ці слова краще просто почути (в кінці відео).

Обережно, нецензурна лексика!

Нагадаємо, в ніч із 23 на 24 червня приватна військова компанія "Вагнер" під керівництвом Євгенія Прігожина розпочала спробу військового перевороту в росії.

Додамо, що кілька місяців тому Алієв уже звертався до Дзюби, який хвалив путіна. Також нещодавно Олександр, котрий після початку повномасштабної війни вступив до лав ЗСУ, у своєму інстаграмі провів "просвітницьку роботу" з тими, хто знімає роботу української ППО під час ракетних атак росіян.

Мілевський поставив росіянам запитання в інстаграмі

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()