Головне

Running club Poltava презетував медаль фінішера на годинний забіг

17.05.2019 21:51 Valeriy Ruchka 2208 0
Running club Poltava презетував медаль фінішера на годинний забіг

Джерело - Чемпіон.

Восьмого червня на полтавському картодромі Лтава відбудеться годинний забіг Ltava Run Racing.

Організатори, місцевий біговий клуб Running club Poltava, презентували медаль фінішера.

"Ось вона! Наша неймовірна медалька для Ltava run racing. Пам'ятаєш, що минулого року вона дісталася лише переможцям та призерам. Але ж ми знаємо, як всі бігуни люблять медальки. А біг — це саме той вид спорту, де такі нагороди може отримувати кожен фінішер! І кожен може відчути солодкий смак тріумфу. Тож на цьогорічному годинному забігу ми подбали, щоб медальки дісталися всім фінішерам", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці клубу в Instagram.

Реєстрація ще відкрита. Зареєструватися можна за цим посиланням.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ось вона! Наша неймовірна медалька для Ltava run racing. Пам'ятаєш, що минулого року вона дісталася лише переможцям та призерам. Але ж ми знаємо, як всі бігуни люблять медальки. А біг — це саме той вид спорту, де такі нагороди може отримувати кожен фінішер! І кожен може відчути солодкий смак тріумфу. Тож на цьогорічному годинному забігу ми подбали, щоб медальки дісталися всім фінішерам. Але врахуй: їх лише 200! Тож поспішай реєструватися. Наша медаль гідно прикрасить твою бігову колекцію. Ця красуня чекає саме на тебе!

A post shared by Running club Poltava (@runningclubpoltava) on

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()