Головне

Визначився транслятор чемпіонських боїв Усика та Берінчика

25.04.2024 15:40 966 0
Визначився транслятор чемпіонських боїв Усика та Берінчика

Медіасервіс MEGOGO покаже чемпіонські бої за участі Олекандра Усика та Дениса Берінчика, які відбудуться 18 травня. 

Про це компанія повідомила у своєму Instagram. 

Для того, щоб переглянути поєдинки Олександр Усик — Тайсон Ф’юрі та Денис Берінчик — Еммануель Наварррете, потрібно мати одну з чотирьох передплат — "Легку" (99 гривень), "Оптимальну" (109 грн), "Максимальну" (203 грн) або "Спорт" (186 грн). Трансляція буде доступна в розділі "Спорт", на каналі "MEGOGO Гонг", а також на окремому поп-ап каналі в розділі "Телебачення", що з’явиться на сервісі в день події. 

Протягом усього вечора боксу в Саудівській Аравії, який очолить бій Усик — Ф’юрі, на MEGOGO буде тривати велика студія, а також трансляція андеркарду. Медіасервіс покаже всі поєдинки, які передуватимуть головній події, окрім бою росіянина Сергія Ковальова — це принципова позиція MEGOGO. 

Після бою за звання абcолютного чемпіона світу в надважкій вазі між Усиком та Ф’юрі на глядачів чекає поєдинок Дениса Берінчика проти Еммануеля Наваррете за пояс WBO в легкій вазі. 

Нагадаємо, напередодні на нашому сайті вийшло ексклюзивне інтерв'ю зі спортивним директором "Usyk Team" Сергієм Лапіним, у якому він розповів про загальну суму, яку Усик передав на допомогу Україні. 

Чемпіонські бої українських боксерів у 2024 році

  • 12 травня. Ломаченко - Комбосос (IBF, легка вага)
  • 18 травня. Берінчик - Наваретте (WBO, легка вага)
  • 18 травня. Усик - Ф'юрі (WBC, WBA, WBO, IBF, важка вага)
  • 15 червня. Гвоздик - Бенавідес (тимчасовий титул WBC, напівважка вага)
Коментарі ()