Головне

Хочу у Маямі: Мессі та Усейн Болт звернулися до Бекхема. ВІДЕО

30.01.2018 11:14 Адміністратор Чемпіона 2851 0
Хочу у Маямі: Мессі та Усейн Болт звернулися до Бекхема. ВІДЕО

Новина про створення нового футбольного клубу у США, до якого долучився Девід Бекхем, сколихнула світ спорту та гламуру. 

Ікону англійського футболу, екс-гравця Манчестер Юнайтед, Мілана, Реала, Лос-Анджелес Гелаксі та ПСЖ активно вітають із створенням команди, яка вже скоро виступатиме у американській лізі MLS. 

Зокрема, окреме привітальне відео записав Ліонель Мессі. У ролику знайшлося місце дотепного жарту.

"Девіде, мої вітання! Бажаю тобі удачі у твоєму новому проекті. Хтозна, може через декілька років ти подзвониш і запросиш мене до себе", - сказав Мессі у відеозверенні. 

Мессі був не єдиним зірковим спортсменом, який звернув свою увагу на створення нового клубу за океаном: багаторазовий олімпійський чемпіон, світовий рекордсмен спринтер із Ямайки Усейн Болт взяв участь в іншому привітальному відео.  

Як відомо, Болт, який оголосив про завершення спортивної кар'єри ще минулого року, зараз активно працює над поверненням у великий спорт, проте не у легку атлетику, а у футбол. Усі знають, що спринтер мріє про те, щоб грати за Манчестер Юнайтед, але поки тренується у складі лідера першості ПАР Мамелоді Сандаунз і планує пройти перегляд у Боруссії Андрія Ярмоленка

Проте це не завадило Болту скористатися шансом та звернутися до Бекхема. Причому, на відміну від інших спортсменів та знаменитостей (Дженіфер Лопес, Віла Сміта, Тома Бреді, Серени Вільямс, Неймара та навіть Володимира Кличка) спринтер був цілком конкретним.

"Якщо тобі потрібен бомбардир, то я - саме він. Якщо тобі потрібні голи, то я той самий. Пам'ятай це!", - сказав Болт.  

Раніше повідомлялося, що новостворений клуб очолить зірковий бразилець Роберто Карлос.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()