Головне

Зупиніть підрахунок! Маліновський дотепно пожартував про лідерство Аталанти в Серії А

06.09.2022 13:15 Андрій Дунець 1349 0
Зупиніть підрахунок! Маліновський дотепно пожартував про лідерство Аталанти в Серії А

Український півзахисник Аталанти Руслан Маліновський продемонстрував неабияке почуття гумору після матчу 5 туру Італійської Серії А проти Монци. 

Внаслідок перемоги в цій грі клуб із Бергамо одноосібно очолив турнірну таблицю чемпіонату Італії із 13 очками в активі. Маліновський у своєму Твіттері вирішив пожартувати, написавши англійською "Зупиніть підрахунок". Українець додав смайлик і прикріпив скріншот із відомого ресурсу Flashscore, який красномовно засвідчує, хто є поточним лідером Серії А.

Пояснення

"Stop the count!" (з англ. "Зупиніть підрахунок!") - це фраза, яка у світі давно стала справжнім мемом після того, як у листопаді 2020-го її написав Дональд Трамп у своєму Твіттері під час президентських виборів у США. Політик був незадоволений тим, що виборчі дільниці продовжували підраховувати додаткові голоси у кількох штатах, хоча Трамп до того моменту лідирував. У підсумку, по завершенні підрахунку всіх голосів, він програв вибори Джозефу Байдену і втратив президентське крісло.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()