Головне

Прогноз на матч Шериф – Шахтар. Екзамен для дебютанта

15.09.2021 10:48 Андрій Дунець 5241 0
Прогноз на матч Шериф – Шахтар. Екзамен для дебютанта

15 вересня Шахтар проведе перший матч групового етапу Ліги чемпіонів. Суперником гірників стане дебютант основної сітки турніру Шериф, який очолює український спеціаліст Юрій Вернидуб.

Свого часу він був головним тренером Зорі і не один раз грав проти Шахтаря. Досвід перемог над гірниками у Вернидуба є і він спробує його використати цього разу. Загалом, на його рахунку три перемоги над Шахтарем, одна нічия і 19 поразок. Додамо, що грати команди будуть у Тирасполі, тож, на боці Шерифа підтримка трибун.

Зараз аналітики Parimatch дають Шахтарю 53% на перемогу проти 22% у Шерифа (25% на нічию). Нагадаємо, що одного разу команди вже перетиналися у Лізі чемпіонів в 2003 році, але на стадії кваліфікації. Вдома Шериф відстояв нічию 0:0, але на виїзді поступився 0:2. Шериф обіграв Шахтар з рахунком 4:0 на Кубку Співдружності в 2009 році, але тоді гірники грали далеко не найсильнішим складом.

Варто зазначити, що Шериф не просто дебютант групового етапу, а перший представник Молдови, який зіграє на цій стадії. Це 34 країна, яка пробилася до основної сітки турніру. Шериф єдиний дебютант цього сезону і 146 команда, яка зіграє у груповому етапі.

Матч розпочнеться о 19:45 за київським часом. А о 22:00 прозвучить стартовий свисток у Мілані, де зіграє інша пара групи D Інтер – Реал.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()