Головне

Клочкова потрапила в неприємну ситуацію на відпочинку в Туреччині

10.10.2017 12:59 Андрей Веков 2425 0
Клочкова потрапила в неприємну ситуацію на відпочинку в Туреччині

Яна Клочкова стала жертвою шахраїв.

Про це легендарна українська плавчиня написала в своєму Фейсбуці.

"Історія одного обману, або чому я ніколи тепер не поїду відпочивати з JoinUP. Привезли нас в якусь глушину. Просто село десь на відшибі, я таке місто навіть на карті не змогла знайти. Але, це ще півбіди. Готель являв собою страшний напіврозвалений комплекс, у якому майже не було відпочивальників. у номері не було постільної білизни. Один рушник на двох з подругою - все б нічого, якось би поділилися, але і мила не виявилося", - написала Клочкова у себе в Facebook.

Яна жахнулася стінами в номері, а також розповіла, як по території готелю гуляли бродячі собаки і гадили по периметру.

"Прокинувшись вранці я подивилася на стіни в номері, вони були запльовані кров'ю та іншими незрозумілими речовинами, по території готелю гуляли собаки, вони були всюди: в барі, біля басейнів, на шезлонгах, біля рецепції. Все було всипане їх продуктами життєдіяльності, які ніхто навіть і не збирався прибирати. Вони ходили пили воду з басейну - коротше це був жах", - написала плавчиня.

Клочкова все ж зуміла покинути цей готель. Правда, їй запропонували доплатити за переселення в інший.

"Я сиділа і не знала що робити - мені ніколи так не було прикро. Під вечір із нами зв'язалися з JoinUP і запропонували переїхати в Бодрому в інший готель, але за доплату. Безкоштовно нас переселяти ніхто не збирався. Мені довелося погодитися - у таких умовах було жити просто неможливо, не те, що відпочивати. Мені довелося погодитися і після внесення додаткової оплати нас переселили. Я їхала в автобусі з готелю і не розуміла як люди можуть так вчиняти? Як заради наживи в кількасот доларів можуть йти на цинічний обман і розповідати казки, і на що вони розраховують? Ось так я провела 5 днів у Туреччині в п'ятизірковому готелі категорії "ЛАКШЕРІ", - резюмувала Яна.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()