Головне

Футбол 2 онлайн - дивитися пряму трансляцію

393116

Телеканал Футбол 2 - лідер спортивного мовлення в Україні. Ексклюзивно на телеканалі всі матчі збірної України, яка продовжує боротьбу за вихід на чемпіонат свыту 2022 року в Катарі, а також Українська Прем'єр-ліга, де справжньою родзинкою є класичний матч Шахтар - Динамо.

Із сезону 2021/22 на телеканалі Футбол 2 Кубки Бразилії та Італії, чемпіонати Нідерландів, Туреччини та Аргентини.

Найоперативніші новини з футбольних полів Європи та світу в щоденних випусках Футбол News. А кожної неділі скандальне шоу Олександра Денисова - Великий футбол.

Телеканали Футбол 1/2 доступні, як у кабельних операторів, так і в ОТТ-сервісі Oll tv в тарифі - oll inclusive xtra sport за 189 грн на місяць. Також в даному тарифі ви зможете переглядати телеканали Setanta Sports і Setanta Sports+, Eurosport 1/2, XSport, Viasat Sport і Shakhtar TV. Крім спорту вам будуть доступні головні канали України, кращі кіно-серіальні канали, пізнавальні, дитячі... Тисячі фільмів і кращих світових серіалів від Amediateka!

Нагадаємо, із сезона 2021/22 усі матчі Ліги чемпіонів, Ліги Європи, Ліги Конференцій, Англійської Прем'єр-ліги, іспанської Ла-ліги, німецької Бундесліги, італійської Серії А - ексклюзивно в медіасервісі Megogo.