Головне

Наполі – Лаціо: господарі на мажорній ноті завершать сезон

01.08.2020 19:36 Дмитро Копій 1186 0
Наполі – Лаціо: господарі на мажорній ноті завершать сезон

Михайло Кузьменко поділився думкою про матч “Наполі” – “Лаціо”:

"Наполі" завершить цей сезон Серії "А" на 7-ій позиції. Команда Дженнаро Гаттузо точно зіграє у Лізі Європи, але ще має шанс вийти у Лігу чемпіонів, якщо пройде "Барсу" і виграє турнір. Тому усіма думками гравці "Блакитних" сьогодні будуть саме готуватися до гри-відповіді проти каталонців 8 серпня. Все ж, підготовка розпочинається зустріччю проти міцних римських "Орлів", яких "Наполі" цього сезону вже двічі обігравав на "Сан-Поло" 2:1 та 1:0. Більше того, вдома проти "Лаціо" господарі не програють 5 дуелей поспіль.

"Лаціо" нарешті вийшов із кризи. Хлопці Сімоне Індзагі виграли три гри в ряд, а Чіро Іммобіле наколотив 35 голів – він має сьогодні отримати "Золоту бутсу 2020". Є і втрати у гостей: Лукас, Раду та Лулич поза грою. Також присутнє бажання поборотися за "срібло", якщо виграти самим, а в паралельній грі "Аталанта" з "Інтером" розпишуть мирову. Непроста місія, тому особливо ризикувати "Орли" не будуть.

Останнім часом наші суперники грають "низові" матчі з перевагою в рахунку на користь господаря поля. На мою думку, традиція має усі шанси на продовження сьогодні. "Наполі" вісім матчів поспіль не програє вдома і жодного разу після рестарту. "Лаціо" не дуже вразив своїми крайніми виїздами до "Аталанти" (2:3), "Лечче" (1:2) та "Ювентуса" (1:2). Ставлю на перемогу господарів із форою (0) за коефіцієнт 2.22 від БК мелбет з шансом на повернення.”

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()