Головне

Як Коноплянка ледь не завершив кар'єру Вокера в збірній

25.03.2023 20:16 Андрій Твердохліб 1144 0
Як Коноплянка ледь не завершив кар'єру Вокера в збірній

26 березня збірна України зіграє проти збірної Англії у кваліфікації Євро-2024 в межах 2 туру відбіркової групи C. У матчі один проти одного можуть зіграти Євген Коноплянка та Кайл Вокер, з якими пов'язана цікава історія.

"Коли мені було 20 років, я дебютував зі збірну Англії у грі проти збірної України. Перші 60 хвилин гри я не міг, не те що відібрати в Коноплянки м'яч, а навіть доторкнутися до  нього. Він був, наче, Роналду - дуже сильний. Грати проти Коно було справжнім жахом. Хочу передати вітання Євгену, колись він міг завершити мою кар'єру в збірній. Маю таки визнати - Коноплянка дуже хороший футболіст", - згадує Кайл Вокер.

Зазначимо, мова йде про матч Україна - Англія (0:0), який відбувся в межах відбіркового циклу до чемпіонату світу 2014 року в Києві на НСК Олімпійському 10 вересня 2013 року. Згадуємо всі матчі збірної України проти Англії ТУТ.

Раніше ми згадували курйозну історію про Андрія Шевченка та київського таксиста, який не впізнав футболіста та наговорив йому багато нецензурних речей.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()