Головне

Борець збірної України підтримав колишнього регіонала у якості "тітушки"

01.06.2020 11:20 Valeriy Ruchka 6561 1
Борець збірної України підтримав колишнього регіонала у якості "тітушки"

Джерело - glavcom.

Член збірної України з греко-римської боротьби Андрій Антонюк з Тернополя відстоював інтереси ексрегіонала, власника ТОВ Микулинецький бровар Степана Трояна.

У неділю, 31 травня видання Тернополяни помітило Антонюка серед звичайних "тітушок", які відстоювали інтереси Степана Трояна. Той претендує на ставок, який місцева громада збиралася облаштувати для соціалізації колишніх учасників російсько-української війни у селі Дворіччя Теребовлянського району на Тернопіллі.

Степан Троян намагався увірватися на збори жителів Дворіччя, заручившись "силовою" підтримкою тернопільських борців греко-римського стилю. Останні провокували селян та учасників війни на конфлікт й намагалися прорвати шлях Трояну на збори. У натовпі прихильників ексрегіонала був помічений відомий український борець Андрій Антонюк. У захисній масці, як і належить. Під час словесної перепалки одіозний Антонюк накинувся з кулаками на ветерана АТО, однак у бійку втрутилися правоохоронці. 

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()