Головне

Вілл Сміт пробіг напівмарафон. Актор показав як готувався до забігу

24.03.2019 09:54 Valeriy Ruchka 4446 0
Вілл Сміт пробіг напівмарафон. Актор показав як готувався до забігу

Джерело - Чемпіон.

50-річний Вілл Сміт здійснив давню мрію і пробіг свій перший напівмарафон. Це була гонка Марабана в кубинській столиці Гавані. Зірка Голлівуду фінішував за 2:29:04.

"Десять років тому я б неприємно здивувався такому результату. Але з віком я навчився приймати свої слабкості і недосконалості. Це подарувало мені свободу", - зізнався Сміт після гонки.

А буквально днями актор поділився відео, в якому розповів про підготовку до свого забігу. І після перегляду ролика стає ясно: нехай результат актора  професіоналам здається смішним, тренування у Вілла були найсерйознішими.

Сам актор каже, що це було одне з найскладніших завдань в його житті - хоча б тому, що на підготовка до напівмарафону була всього три тижні.

"Я регулярно займаюся спортом, виконую трюки на зйомках бойовиків, понад десять років не п'ю алкоголь, плаваю з акулами і навіть недавно стрибнув з парашутом. Але останнім часом трохи розгубив форму, тому тренування стали справжньою перевіркою на міцність".

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()