Головне

Виклик - Федерація бадмінтону України представила документальний фільм

Назва Виклик абсолютно не випадкова
16.04.2021 17:39 Віктор Слюсаренко 2241 0
Виклик - Федерація бадмінтону України представила документальний фільм

Федерація бадмінтонуУкраїни презентувала документальний фільм про підгтовку до чемпіонату Європи, який відбудеться в Києві.

Назва Виклик абсолютно не випадкова. Річ у тім, що цей чемпіонат мав відбутися ще у квітні 2020-го року, однак через пандемію коронавірусу був перенесений. Тоді ще не було зрозуміло, чи вдасться Україні отримати повторне право на його проведення. Минуло півроку, і в один зі звичайних робочих днів до офісу федерації надійшов електронний лист. Спершу на нього не звернули особливої уваги, адже у той час проходила нарада. Однак, коли роздрукували і прочитали... усі присутні не могли стримати радісних емоцій. У листі йшлося про те, що Європейська Конфедерація бадмінтону знову віддає право проведення наймасштабнішої події континенту - Україні. Проте, ситуація з пандемією нікуди не зникла, і оргкомітету необхідно було докласти максимальних зусиль не лише для реалізації проєкту на найвищому рівні, а й витримати всі вимоги щодо безпеки гостей змагань. І це стало справжнім ВИКЛИКОМ! 

Раніше, олімпійська чемпіонка стала амбасадором Євро-2021.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()