Головне

Голова ЄОК вірит у перспективи проведення Олімпіади в Україні

20.10.2012 10:14 341 0

На запрошення Національного олімпійського комітету президент Європейських Олімпійських Комітетів (ЄОК) Патрік Хіккі завітав в Україну з робочим візитом, що став його третій візит до нашої країни.

Пан Патрік узяв участь у ІІІ Спортивному конгресі України, де виступив з доповіддю про сучасні тенденції розвитку світового олімпійського руху і співпрацю Міжнародного Олімпійського Комітету та ЄОК з НОК, пише сайт НОК України.

"Конгрес був організований на дуже високому рівні. Ваш Національний олімпійський комітет посідає одне з провідних місць серед європейських країн, а українські атлети – відомі своїми успішними виступами, зокрема на Олімпійських іграх", - почав він.

"Сергій Бубка – мій колега в МОК і хороший товариш. Вам пощастило з керманичем олімпійського руху. НОК ініціює і проводить дуже цікаві проекти", - продовжив Хіккі.

"Вважаю, подання заявки на проведення Олімпійських ігор-2022 у Львові стане значним кроком уперед не тільки для спортивної галузі України, а й держави в цілому", - переконаний європеєць.

Коментарі ()