Головне

Денисов: Полісся передає свої телевізійні права для УПЛ ТБ

Директор клубу з маркетингу, медіа та спонсорства розповів про єдиний телепул УПЛ
15.07.2023 17:23 833 0
Денисов: Полісся передає свої телевізійні права для УПЛ ТБ

Полісся приєднається до єдиного телепулу УПЛ.

Про це розповів директор клубу з маркетингу, медіа та спонсорства Олександр Денисов.

"Полісся визначилося зі своєю позицією стосовно реалізації телевізійних прав. Ми опинилися в дуже унікальній ситуації, коли клуб нарешті виборов право зіграти в елітному дивізіоні, вийшов в УПЛ, і тут зʼясувалося, що в цьому сезоні жоден з телетрансляторів не був готовий купувати права в УПЛ.

  Актуально: УПЛ затвердила дати й час початку матчів 1 туру

Тобто ми, як і інші дебютанти Премʼєр-Ліги, опинилися в дуже дивній ситуації, але залишалося лише два шляхи, якими ми можемо йти.  Перший шлях – це фінансувати за власний кошт трансляції й розміщувати їх на нашому клубному ютуб-каналі Полісся. Або приєднатися до інших клубів, які за ідею обʼєднання під умовною назвою УПЛ ТБ і, знов-таки, фінансувати трансляції за власний кошт, але розміщувати їх вже на окремому ютуб-каналі УПЛ ТБ.

  Читайте: Єдиний телепул, або "пороблено"

Сьогодні ми провели довгу розмову з президентом клубу Геннадієм Буткевичем, де я, по суті, пояснив йому обидва варіанти, які є плюси, які є мінуси. І в тому числі він володіє всією картиною того, що відбувається – стосовно того, що три клуби транслюються на каналах Коломойського і чому вони там, декілька клубів прийняли рішення транслюватися на власних ютубах і чому, і група клубів, яка хоче створити окремий ютуб і транслюватися разом і, по суті, теж чому вони це хочуть.

  Також: Українська Прем'єр Ліга-2023/24: календар матчів

Геннадій Владиславович з присущим йому відчуттям іронії, але дуже лаконічно й інформативно висловився стосовно рішення, яке Полісся залишає за собою.  Пролунало це рішення таким чином, що краще торт їсти разом, чим лайно поодинці. Тому, в даному випадку, я хотів би сказати, що Полісся цією новиною може підтвердити, що передає права свої телевізійні УПЛ для реалізації проєкту УПЛ ТБ.

    Полісся розгромило Грацер у контрольному матчі

Також ми підтверджуємо, що ми готові по стандартах УПЛ високої якості транслювати усі домашні матчі Полісся. Президент підтвердив, що готовий це профінансувати. І разом з іншими клубами будемо докладати зусиль для розвитку цього проєкту, пошуку комерціалізації й нових комерційних можливостей", - сказав Денисов.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Коментарі ()