Головне

Поворознюк віддав на ЗСУ машину сина, якого зупинили п’яним

Поворознюк розповів, що передав машину сина на ЗСУ
20.03.2023 22:43 111103 28
Поворознюк віддав на ЗСУ машину сина, якого зупинили п’яним

Президент Інгульця Олександр Поворознюк передав на армію авто, на якому п’яним зупинили його сина.

Про це він розповів на власному Ютуб-каналі.

"Чогось досягти у цьому життя можна лише шляхом справедливості. Знаю, що через свою доброту я дуже багато страждаю. Але змінити себе не можу, бо таким мене виховали батьки. Не можу, коли за мене когось карають. Отаке виховання у мене було. Можливо, звідти й пішло таке відчуття справедливості, що все повинно бути по-правильному".

  Гордон запропонував Поворознюку забути про конфлікт? Президент Інгульця записав відповідь - ВІДЕО

"Приклад з сьогодення, коли мого сина зупинили п’яним під час війни. Я сам викликав ДАІ, сказав оформити за п’янку, а машину віддав на ЗСУ. Вважаю, що це той вчинок, який вартий уваги. Якщо ти правильно живеш і завжди говориш правду, то на душі легше. Що, я не міг би заховати десь ці судимості, що в мене є? Заплатити гроші? Ну є ж "бабки". З гуглу стерли б. Як це Янукович зробив".

  Актуально: Президент Інгульця Поворознюк подав у суд на Гордона

"Він навіть прибирав тих людей, хто з ним у в’язниці сидів, щоб ніхто ніколи не довів, що він там був. Але я пишаюся тим, що в мене було у минулому. Без минулого, яке ти пережив, ніколи не буде сьогодення. Але треба робити правильні висновки", – сказав Поворознюк.

Раніше Олександр Поворознюк заспівав пісню, мелодією до якої стала композиція російського виконавця міхаіла круга, який був відомий своїм тюремним репертуаром.

Коментарі ()