Головне

У Луніна є внутрішній стрижень та величезний потенціал - тренер про сенсаційний трансфер таланта України у Реал

23.06.2018 13:22 1873 0
 Андрій Лунін заслужив своєю грою виклик у збірну України

Андрій Лунін має величезний потенціал, який він продемонстрував під час ігор та тренувань у Зорі.

Таку заяву зробив головний тренер луганців Юрій Вернидую, коментуючи трансфер голкіпера у Реал, який оформили напередодні.

"Андрій заслуговував на увагу, можна навіть сказати, великих клубів. Було ясно, що його перехід - лише справа часу. Для мене як тренера і клубу, в цілому, відхід Луніна - це втрата. Однак і плюс, одночасно. Пішов він без перебільшення у великий клуб. У Андрія є величезний потенціал і найсильніший внутрішній стрижень. Якщо зважити на те, як він працював в Зорі, то у перспективі йому під силу досягти багато чого. Єдине: йому, напевно, буде потрібен час. Але в те, що він з часом зможе закріпитися в Реалі, я не сумніваюся. Для цього Андрію буде необхідна ігрова практика", - каже Вернидуб. 

"Зрозуміло, що на самому початку кар'єри в вихованні Луніна взяло участь багато людей, але саме з Зорі його придбав Реал. На мій погляд, одним з доленосних моментів для Андрія стала наша осіння гра в Лізі Європи з Атлетиком, коли ми виграли 1: 0 в Іспанії.&nbsp. Упевнений, Андрій справив відмінне враження і в матчах чемпіонату України. З тим же Шахтарем. Зараз йому хочеться побажати тільки здоров'я і збереження тієї цілеспрямованості, яка у нього є", - цитує тренера СпортАрена.

Як відомо, Луніним цікавився ряд топ-клубів, серед яких преса називала Ліверпуль, Інтер та Ювентус. 

Раніше про те, чим трансфер Луніна у Реал по-справжньому унікальний, розповів український журналіст.

Також про трансфер у Реал розповів сам Андрій Лунін.

Коментарі ()