Головне

Шуховцев: "Амбіції донецького "Металурга" - це тільки слова"

07.11.2012 16:40 324 0

Донецький "Металург" з року в рік заявляє про свої амбіції, але поки це тільки слова.

Про це "Команді" заявив колишній воротар "Зорі" Ігор Шуховцев.

"Донецький "Металург" з року в рік заявляє про свої амбіції, але поки це тільки слова. Про класі колективу, як і про кваліфікацію голкіпера, прийнято судити по стабільності. А ось вона у донеччан відсутня", - сказав він.

"Я відвідав виїздну зустріч команди Юрія Максимова з "Чорноморцем", в якій гості були розгромлені. Так, у "металургів" у поточному сезоні були дуже класні поєдинки, але чергувалися вони з відверто провальними, і це не вселяє довіри. Навіть у випадку потрапляння команди в Лігу Європи вона, швидше за все, зійде з дистанції на самому початку розіграшу", - зазначив екс-голкіпер луганського клубу.

Також Шуховцев оцінив гру одеського "Чорноморця".

"Що стосується одеситів, то поки для них головним завданням є збереження місця в еліті, ну і, звичайно ж, вони прагнуть зайняти якомога вищу позицію.

Але як же хочеться вірити, що не за горами часи, коли представники найкрасивішого міста на планеті будуть грізною силою. Адже матчі 1/32 фіналу Кубка УЄФА 1985 з "Вердером" досі живуть у пам'яті. І не тільки моїй", - підсумував Шуховцев.

Коментарі ()