Головне

Маркевич: "Нам уже не можна втрачати очки у чемпіонаті й у Лізі Європи"

03.10.2012 16:46 318 0

Віденький "Рапід" - збалансований колектив, який наразі є лідером чемпіонату Австрії.

Про це на передматчевій прес-конференції сказав головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич, пише прес-служба харків'ян.

"Ми досить часто граємо з австрійськими командами. Але з "Рапідом" зустрінемося вперше. Я вважаю, що це дуже збалансований колектив, зараз вони є лідерами свого чемпіонату. Ми очікуємо непростої гри", - сказав він.

"Я дивився останній матч "Рапіда" в Інсбруці. Мені здається, команда більше дорожить м'ячем у порівнянні з "Аустрією" та "Зальцбургом". І, мабуть, вона більш майстровита. Це відчувається", - додав тренер.

За словами Маркевича, незважаючи на те, що останній матч у чемпіонаті пропустили Тайсон і Крістальдо, на даний момент всі готуються до гри.

"Думаю, Крістальдо і Тайсон будуть готові. Сподіваємося, вдасться виставити бойовий склад. Кожна гра важлива для нас. Сподіваюся, футболісти зрозуміють, що нам вже не можна втрачати очки у чемпіонаті й у Лізі Європи", - пояснив тренер.

"Мені здається, команда на правильному шляху. Можливо, поки не все виходить. Але, сподіваюся, футболісти заграють на повну потужність. Зараз будуть основні матчі, і, думаю, гравці зрозуміють, що треба рухатися вперед. А поки основна наша задача - вийти з групи", - підсумував він.

Нагадаємо, сайт "Чемпіон" вестиме онлайн-трансляцію цього поєдинку.

Коментарі ()