Головне

Максимов: Нехай ці судді подивляться, як за кордоном судять!

21.11.2009 22:03 456 0
Українським футбольним рефері варто подивитися, як працюють їх закордонні колеги.

Про це після матчу у Полтаві заявив головний тренер "Оболоні" Юрій Максимов.

"Була хороша грана важкому полі. Старалися хлопці. Але ось ці судді - я просто не знаю! Нехай вони подивляться, як за кордоном судять, а?! Будь-який поштовх - свистить, будь-який поштовх - свистить! Це що, щоб не бігати по полю? Нехай вже буде футбол для глядачів. Люди прийшли подивитися футбол, а він свистить, так, як ніби свисток у перший раз побачив", - заявив тренер.

"Звичайно, ми робимо помилки. Кожного разу на виїзді ми менше трьох не пропускаємо, робимо подарунки. Приїхали і зробили подарунок. Ми і в Кривому Розі два забили, але скільки потрібно по два забивати, щоб по три пропускати!? Будь-який виїзд - три, три, чотири, п'ять ... Не хочеться говорити вже", - сказав екс-гравець "Динамо".

Також Максимов прокоментував ситуацію із відбиранням та поверненням трьох очок (після гри у Запоріжжі в "Оболоні" забрали три очки і дискваліфікували чотирьох футболістів).

"Величезну роль у цьому відіграла передача "Футбольний вік-енд", не стільки сама передача, а дівчина, журналіст Ганна Миколаївна Бублій. Велике їй спасибі від всієї команди, тренерського складу. Вона сама захотіла нам допомогти, зробити справу тих людей, яким це якраз і потрібно було зробити. Це була така сенсація для нас, навіть не хочеться про це говорити", - наводить слова Максимова прес-служба "Ворскли".

"Вже дзвонили, подякували. Подарунки будемо дарувати. Щось потрібно буде зробити. Вона ж із нами їздила до Грузії. Було дуже приємно, що вона не має жодного відношення до "Оболоні", і просто сама захотіла довести це, за справедливість. Всі знайшла, поїхала. Ось така ситуація", - додав тренер київського клубу.

Коментарі ()