Головне

Дружина нападника Англії витратила великі гроші, щоб відвідати матчі свого чоловіка

02.07.2018 20:36 1618 0
Джеймі Варді з дружиною та дитиною

Дружина форварда збірної Англії Джеймі Варді Ребекка витратила близько 140 тисяч футнтів, щоб подивитися на гру свого чоловіка на чемпіонаті світу.

Про це повідомляє Mirror.

За інформацією видання, Варді винайняв приватний літак, щоб його дружина могла дістатися до Санкт-Петербурга. Дорога в обидва боки обійдеться йому в 40 тисяч фунтів. Зазначимо, що Ребекка Варді проживає в п'ятизірковому готелі в Санкт-Петербурзі, але збірна Англії в цьому місті не грала.

Усі її витрати на перебування в Росії, за підрахунками журналістів, складуть близько 140 тисяч фунтів. Сюди включені вартість проживання, оплата послуг охорони та інші витрати. Також 36-річна дружина футболіста взяла з собою чотирьох дітей.

Ребекка та її діти відвідали всі ігри збірної на груповому етапі. Сім'я проживала в п'ятизірковому готелі, де вартість номера становила 250 фунтів за ніч. Крім цього, у сім'ї була особиста охорона, яка коштувала десятки тисяч фунтів.

Ця сума може вирости, якщо Англія продовжить виступи на ЧС-2018 на стадії плей-офф. Суперником англійців в 1/8 фіналу буде команда Колумбії, пише Футбол 24.

Нагадаємо, що Бельгія здолала Англію вперше за понад 80 років.

Раніше Англія і Панама забили сім голів на двох.

Коментарі ()