Головне

Юнес і Московська - чемпіони України-2015 у фехтуванні на рапірах

21.04.2015 17:03 259 0

18-19 квітня у Києві на олімпійській базі "Конча-Заспа" відбувся чемпіонат України з фехтування на рапірах.

Цього разу найкращими стали Клод Юнес зі Львова й Анастасія Московська з Миколаєва, пише сайт Національної федерації фехтування України.

У чоловіків у вирішальному поєдинку змагань Клод Юнес (Львів) здолав Андрія Погребняка (Київ) - 15:9. Бронзові нагороди у Тараса Тельниха (Київ) і Володимира Колтига (Київ).

У командній першості кияни змогли відігратися та завоювали золото і бронзу. Команда Київ-1 у складі Богдана Долженка, Андрія Погребняка, Володимира Колтига перемогла у фіналі представників Львова (Ростислав Герцик, Клод Юнес, Павло Сірачинський, Пилип Колесников) з рахунком 45:34. Бронза в Андрія Щерби, Владислава Злого, Тараса Тельниха, Ярослава Гайдука (Київ-2).

У жіночих змаганнях все пройшло не без сюрпризів. П'єдестал пошани даного чемпіонату обійшовся без лідера національної класифікації Ольги Лелейко.

У фіналі Анастасія Московська (Миколаїв) здобула впевнену перемогу над Олександрою Сенютою (Львів) - 15:5. Бронзові нагороди в Олени Шипілової (Львів) і Катерини Ченцової (Київ-Миколаїв).

У командних змаганнях найкращими стали представниці столиці (Ольга Лелейко, Олександра Сенюта, Катерина Ченцова, Ольга Станкевич), які перемогли з рахунком 45:38 рапіристок з Миколаєва (Анастасія Московська, Лілія Войченко, Анастасія Копиця, Анастасія Кляшторна). "Бронза" чемпіонату "їде" на Закарпаття разом з Аліною та Христиною Рапінець, а також Ангеліною Цимболинець.

Нагадаємо, Анатолій Герей та Анастасія Івченко стали найсильнішими шпажистами країни.

Коментарі ()