Головне

Лято триматиме кулаки за фінал у Києві

13.05.2009 17:30 404 0

Президент Польського футбольного Союзу (PZPN) Гжегож Лято з розумінням поставився до рішення Виконавчого Комітету УЄФА щодо міст, які будуть приймати матчі Євро-2012, передає 2012ua.net з посиланням на Wirtualna Polska.

Водночас він висловив співчуття вболівальникам Кракова та Хожува, чиї міста не потрапила до остаточного переліку міст чемпіонату.

"Ми знали, що усі польські міста встигнуть, тому, напевне, не треба було давати надію резервним. Фактом є те, що аби якесь з польських міст відставало так, як Дніпропетровськ в Україні, то УЄФА могла змінити своє рішення. Однак, всі підготовлені однаковому рівні і першість віддано тим містам, з якими були підписані угоди. Не було юридичних підстав для зміни контракту, - говорить Лято. - Вердикт УЄФА я прийняв з розумінням. Жалкую, що відпали Краков та колиска польського футболу - Хожув. Втім, рішення є остаточним і розчарованим вболівальникам я можу лише сказати: раз виграєте, раз програєте".

Окрім того голова PZPN відзначив, що він задоволений паритетному розподілу міст та висловив впевненість, що чемпіонат пройде у восьми містах.

"Ми граємо в одній команді з Україною і тому ми задоволені рівним розподілом міст. Я вірю, що наші партнери дадуть собі раду з підготовкою і турнір відбудеться у восьми містах. Також я тримаю кулаки за Київ, аби той прийняв фінал. Такою є наша угода з українською стороною і ми прагнемо її дотримати. Зовсім не тішився би з того, аби фінальний матч був перенесений до Варшави", - підкреслює Гжегож Лято.

Коментарі ()