Головне

Збірна України відправилася до Японії, де проведе два спаринги

29.04.2008 09:08 428 0
У понеділок національна збірна України з футзалу вирушила до Японії. Там підопічні Генадія Лисенчука В рамках підготовки до чемпіонату світу проведуть два товариські поєдинки із місцевою збірною.

У складі збірної до Країни Ранкового Сонця відправилися два голкіпери: представник київської команди "Планета-Мост" Владислав Лисенко та воротар луганського "ЛТК" Кирило Ціпун. Крім них, можливість зіграти в Японії матимуть дев'ять польових гравців. Відразу чотирьох спортсменів в збірну делегував донецький "Шахтар". Це Федір Пилипів, Сергій Задорожний, Олег Мірошник та Євген Юнаков.

Михайло Романов в національній команді представляє житомирський "Контингент", Максим Коптєв - одеський "Марріон", а Сергій Журба луганський «ЛТК». Є в збірній України і два "легіонери". Це гравець російського клубу "Митищі" Артем Ковальов та Сергій Чепорнюк із казахського "Актюбрентгена".

А з ким національна команда України гратиме на чемпіонаті світу, стане відомо 6 липня, коли відбудеться жеребкування групової стадії турніру. Самі ж змагання стартують 30 вересня у Бразилії.

www.megasport.tv/news
Коментарі ()