Головне

Собуцький: Павелко пообіцяв квитки ветеранам АТО на фінал ЛЧ у 2018 році, у Києві, а потім сказав мені: Ти їх приводив, ти їм і давай

21.01.2023 16:02 1486 0
Собуцький: Павелко пообіцяв квитки ветеранам АТО на фінал ЛЧ у 2018 році, у Києві, а потім сказав мені: Ти їх приводив, ти їм і давай

Президент УАФ Андрій Павелко не виконав свою обіцянку перед ветеранами АТО напередодні фіналу Ліги чемпіонів у 2018 році.

Про це заявив президент Агробізнесу Олег Собуцький.

"Павелко пообіцяв квитки ветеранам АТО на фінал Ліги чемпіонів у 2018 році, у Києві. Андрій Васильович навіть сказав моєму побратиму, що він буде сидіти поруч з ним.

Але проходить деякий час, хлопці питають мене: "Що там з квитками?" Я питаю у Павелка, а він мені каже: "Ти їх приводив, ти їм і давай".

Ми з Юрієм Запісоцьким домовились, що я зможу докупити ці квитки. Я закупив 50-60 квитків, роздав хлопцям. Але виходить така ситуація, що у мене не вистачає ще білетів для збірної ветеранів.

Я сказав Сергію Нагорняку, що нехай спочатку заходять ветерани АТО, а потім ми зайдемо. Але за дві години до матчу телефони усіх з федерації були вимкненими, з ними не було зв'язку. Той фінал, вперше за 20 років я не дивився наживо", - сказав Собуцький.

Раніше Собуцький заявив, що Павелку не вдасться уникнути від відповідальності за корупцію в українському футболі.

Коментарі ()