Головне

Собуцький: Павелко – злочинець

Олег Собуцький прокоментував ситуацію навколо голови Української асоціації футболу Андрія Павелка.
18.01.2023 15:10 1350 0
Собуцький: Павелко – злочинець

Президенту УАФ Андрію Павелку не вдасться уникнути від відповідальності за корупцію в українському футболі.

Про це розповів президент Агробізнеса Олег Собуцький.

"Не думаю, що Павелко вийде сухим із води. Скільки він вкрав, скільки він біди зробив українському футболу та всій Україні. Це злочинець. І як злочинець може зараз керувати такою потужною організацією. Впевнений, що він вже назад не повернеться назад.

Людей на заміну Павелку багато, але хто погодиться. Це не те що йти на український футбол, а це йти на розруху, в які борги все це загнано. Діяльність Павелка має підсумувати він сам. Спочатку він повинен відзвітувати, скільки коштів від УЄФА, ФІФА за ковідними програмами і взагалі по всіх програмах прийшло на баланс федерації і де вони ділися, як розподілялися. Ми володіємо інформацією, скільки на інші федерації приходило коштів, а ми така велика країна, щось нас водять в обману.

Багато є людей в Україні, яких можна висувати на пост президента УАФ. Андрій Шевченко? Він, по-перше, має авторитет серед футбольних людей, і біля нього може бути команда. Знаю, багато президентів, які займаються зовсім іншою діяльністю, але в них федерації шаленими темпами прогресують. Найголовніше мати біля себе правильних та вірних людей, які знають роботу і будуть жити не з футболу, а для футболу", - сказав Собуцький.

Раніше Павелку обрали запобіжний захід.

Коментарі ()