Головне

Лавриненко: УПЛ – це пріоритет, однак не виключаю можливості попрацювати й у Першій лізі

Сергій Лавриненко прокоментував своє майбутнє у футболі
28.12.2022 15:38 739 0
Лавриненко: УПЛ – це пріоритет, однак не виключаю можливості попрацювати й у Першій лізі

Колишній головний тренер Інгульця Сергій Лавриненко оцінив своє майбутнє.

Про це розповів сам фахівець.

"Передусім, не хочеться втрачати цей ритм, який є у тренера. Адже чим більше часу проходить, тим більше багато чого втрачається. Тож бажано, щоб пауза в роботі не виявилась великою. Втім, як Бог дасть – так воно і буде. Я добре розумію, що зараз дуже важко багатьом клубам, і чимало з них взагалі призупинили свою діяльність. Побачимо, як воно буде далі.

Актуально: Лавриненко: Думаю, моя відставка - обдумане рішення Поворознюка, а не емоційне

А тим часом готовий розглядати усі пропозиції. Ясна річ, що Прем’єр-ліга – це пріоритет, однак не виключаю можливості попрацювати й у команді першої ліги, яка є амбітною і ставить високі завдання. Моя Pro-ліцензія чинна до літа 2024 року, і свою професіональну діяльність не збираюсь переривати й надалі – буду її продовжувати

Постійно перебуваю у контакті з Центром ліцензування УАФ, куди мене запрошували для читання лекцій. У період активної тренерської діяльності, коли графік роботи досить насичений, часу для цього не було. Зараз час з’явився, тож якщо мені запропонують поділитися своїм досвідом із тренерами, які проходять ліцензування, охоче це зроблю", – розповів Лавриненко.

Коментарі ()