Головне

Петраков: Мене ніхто не просив відпустити гравців до молодіжної збірної України

Тренер пояснив чому не відпустив гравців до молодіжки
20.09.2022 22:00 934 0
Петраков: Мене ніхто не просив відпустити гравців до молодіжної збірної України

Головного тренера збірної України Олександра Петракова ніхто не просив відпустити гравців до молодіжної збірної України.

Про це заявив сам фахівець.

"Ще в травні я підійшов до Анатолія Трубіна, а це гравець національної збірної, підійшов і попросив, щоб він поїхав і допоміг. Мене ніхто не просив, щоб він допомагав молодіжній збірній. Тому що Андрій Пятов мав зіграти гру, і ми всією команду мали його провести цього гравця. Він дуже багато зробив для національної збірної. Анатолій мене послухав, поїхав до молодіжки, і ми все зробили. Як ви знаєте, Пятов против Вірменії зіграв останній матч за збірну, і ми Андрія провели. Одного з найкращих воротарів збірної за часів незалежності.

Зараз мені ніхто не телефонував і не просив, щоб я футболістів відправив до молодіжної збірної. Це Трубін, Сирота і Сікан. Я прийняв рішення, щоб вони поїхали і допомогли молодіжній команді. Але сказав адміністратору, що якщо буде форс-мажор, то я заберу когось із футболістів, тому що в нас немає віз. В нашій країні йде війна, немає візових центрів, є тільки у Варшаві. Тому ми оформили 32 гравці і з Бущаном трапилося те, що ви знаєте. Я не міг приїхати сюди з двома воротарями. Виходжу на розминку зараз, воротар вибиває ключицю, і я залишаюся без голкіперів? Ви хочете, щоб з мене сміявся весь світ? Розумієте, немає віз. Тому Анатолій Трубін зараз у команді. Він зіграє, подивимося, як воно буде", - сказав Петраков.

Нагадаємо, УЄФА покарала Петракова через скаргу росіян.

Коментарі ()