Головне

Запісоцький: На жаль, ми не отримали відповіді від Шевченка

05.09.2021 22:59 2331 0
Запісоцький: На жаль, ми не отримали відповіді від Шевченка

Керівництво УАФ мали намір продовжити контракт з колишнім головним тренером збірної України Андрієм Шевченком.

Про це заявив генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький.

"30 липня я мав із ним телефонну розмову і сказав: "Андрію Миколайовичу, наступного дня, тобто 31-го, нам потрібно оформити рішення про закінчення контрактів та відповідне звільнення вас і всього тренерського штабу. Але, оскільки я знаю від президента УАФ, що у вас 2-го або 3-го серпня запланована зустріч, то ми зможемо укласти нові контракти на умовах, які будуть обговорені й погоджені", - заявив функціонер.

  АктуальноУАФ показала лист, відправлений Шевченку, для переговорів щодо продовження контракту

"З цим Андрій Миколайович, звісно, погодився. Сказав робити все згідно з законом, все, що необхідно. Сказав: "Справді, 2-го або 3-го ми (з Павелком – прим.) зустрінемося і будемо обговорювати умови нового пролонгованого контракту". Окрім цього, окрім телефонних розмов, була виконана необхідна юридична частина". 

  Читайте також: Стала відома зарплата Шевченка в збірній України

"Було надіслане повідомлення на адресу Андрія Миколайовича, яка зазначена у контракті. Також воно було надіслане представнику Шевченка, який протягом останніх п'яти років представляв його інтереси, засобами електронного зв'язку. Тому з нашого боку щодо повідомлення і запрошення все було виконано. Відповіді, на жаль, не отримали", - сказав Запісоцький

Коментарі ()