Головне

Луческу: Задоволений грою і результатом Динамо

Мірча Луческу прокоментував перемогу над Зорею
15.03.2021 09:12 2601 0
Луческу: Задоволений грою і результатом Динамо

Головний тренер Динамо Мірча Луческу оцінив перемогу над Зорею в 18 турі УПЛ.

Про це розповів сам румунський спеціаліст.

"Була дуже інтенсивна гра, дуже хороший ритм гри. У першому таймі і ми, і Зоря в першу чергу не дозволяли суперникам створювати небезпечні моменти біля своїх воріт, перегравали один одного в тактичному плані. А в другому таймі і ми, і Зоря почали більше ризикувати. Ми були більш успішними в реалізації моментів. Хоча моменти були і у наших суперників.

Актуально: Зоря - Динамо 0:2. Огляд матчу

Інтенсивність була на високому рівні, обидві команди демонстрували високий рівень фізичної підготовки. Після пропущеного м'яча наш суперник, звісно, став більше розкриватися, і тому у нас з'явилися моменти біля чужих воріт.

І організація, і сама якість гри, і її ритм в обох команд були на рівні. Зустрілися дві команди, які грають у єврокубках і, я сподіваюся, будуть представляти Україну в Європі та в наступному році.

Я дуже задоволений тим, як хлопці підготувалися до гри, як вони зіграли, як інтерпретували на полі те, що я хотів бачити від них. У них є розуміння того, що я хочу бачити на футбольному полі. Я дуже задоволений і грою, і результатом", - відзначив Луческу.

Нагадаємо, Динамо на виїзді переграло Зорю у 18 турі УПЛ.

Коментарі ()