Головне

Коста: Через травми іноді замислююся, чи можу я грати далі

Бразилець звернувся за допомогою до ментального тренера
26.05.2020 08:55 3169 0
Коста: Через травми іноді замислююся, чи можу я грати далі

Вінгер Ювентуса Дуглас Коста, який виступав за Шахтар з 2010 по 2015 роки, замислюється про завершення кар'єри.

Про це заявив сам футболіст.

"Бувають моменти, коли я думаю: "Чи можу я грати далі?" Це через те, що я виходжу на поле і знову травмуюся. Коли я дивлюся футбол по телевізору, я згадую, що це моя пристрасть, а я все ще можу грати на високому рівні.

Це те, що тримає мене на плаву. Футбол легко увійшов в моє життя. Це не має нічого спільного з грошима чи славою. Суть в тому, щоб займатися улюбленою справою і отримувати задоволення. Це моя ціль. Я жартую з Алексом Сандро, що у мене більше відвідувань лікаря, ніж зіграних матчів.

Люди кажуть: "У Дугласа є потенціал стати одним з найкращих у світі, але травми заважають йому". Це мене дратує. У мене є потенціал бути ТОП-гравцем, але з незалежних від мене причин у мене не виходить. Кожен раз, коли отримую травму, я задаюся питанням: "Що я зробив не так?" Задаюся питанням, чому я не можу грати постійно. Це завдає мені болю.

Тому я звернувся за допомогою. Я не знаю, чи чули ви про ментального тренера. Це не психологи, але вони допомагають розібратися, як події дитинства можуть впливати на вас", - розповів Коста.

Раніше Ювентус відмовився міняти П’янича на Ракитича.

Коментарі ()