Головне

Вболівальники Аталанти думали, що Динамо і Шахтар в одній групі - це удача

Шанувальники італійців про матч Аталанта - Шахтар
02.10.2019 18:47 2608 0
Вболівальники Аталанти думали, що Динамо і Шахтар в одній групі - це удача

Вболівальники Аталанти розуміють, що тепер від них мало що залежить в цій групі, адже попереду два матчі з Манчестер Сіті і виїзд до Шахтаря, де буде дуже складно набрати очки. 

Тепер вони визнають, що 3-е місце - це більш реальна задача, але і тут все не так просто. Кращим у Шахтаря багато хто визнав Пятова.

Marzio: Шахтарю сильно пощастило. Не вважаю цю команду неймовірно сильною. Середній клуб, який грав не дуже добре більшу частину часу. Але чудова гра Пятова і випадковий гол в кінці матчу допомогли Шахтарю взяти три очки. Але можу точно сказати, що з хорватами було складніше грати.

Davide: Якби мені хтось сказав місяць тому, що ми програємо спочатку хорватському, а потім і українському клубам, то я б подумав, що він псих. Тепер же після двох турів у Аталанти нуль очок і шість пропущених голів. Це занадто.

Rigantini: Це був матч, який ми зобов'язані були вигравати. Аталанта створила достатньо моментів, щоб не просто добути 3 очка, але і поліпшити різницю забитих-пропущених голів. У підсумку ми не те що не змогли виграти, а й упустили нічию. Це жахливо, що таке сталося саме з нашою командою. Але мені немає в чому дорікнути команду. Всі старалися, всі грали добре, але це був не наш день.

Paolo: Ми потрапили в одну з найслабших груп в Лізі чемпіонів, але за два тури не змогли набрати жодного очка. Це ганьба. Навіть не уявляю, які суперники повинні були потрапити Аталанти в Лізі чемпіонів, щоб вона претендувала на вихід в плей-офф. Думав, що Динамо і Шахтар в одній групі - це удача. Виявилося, що удачею для інших було потрапити на Аталанту.

Simone: Ми контролювали хід матчу, але сталося найнеприємніше: суперник скористався тим мінімумом, що у нього був. Два напівмоменти - два голи ... Та, так теж потрібно вміти вигравати, але до чого ж прикро першими забити гол, мати безліч моментів і в підсумку пропустити на останніх хвилинах.

Luka: Вже можна сміливо говорити про те, що друге місце "спливло" від Аталанти. Гасперіні вибрав правильну тактику на перший тайм, але не врахував того, що Каштру зможе перебудуватися і змінити гру. Потрібно було раніше випускати Малиновського, він непогано посилив атаку. Потрібно було більше пресингувати захисників Шахтаря, вони багато помилялися. Потрібно було зробити багато всього, але зараз це вже марно обговорювати. Тепер залишається сподіватися тільки на диво.

Нагадаємо, Шахтар здобув вольову перемогу над Аталантою.

Коментарі ()