Головне

Захисник збірної України Хачеріді пропустить матч з Кіпром через ангіну

23.03.2016 14:08 593 0

Національна збірна команда України вирушила до місця проведення першого з двох запланованих товариських матчів, в якому на "синьо-жовтих" чекає перевірка сил у протистоянні з командою Кіпру.

На борт літака піднялися 23 гравці, включаючи Євгена Селіна та Артема Путівцева, яких наставник головної команди країни викликав до розташування збірної на початку збору, інформує прес-служба ФФУ. 

Зокрема, захисник грецького Платаніасу не приховував задоволення від свого повернення до лав національної збірної.

"Емоції найпозитивніші, адже я давно тут не був. Буду намагатися виправдати довіру, отриману від головного тренера. Я розумію, що все залежить виключно від моєї гри. Сподіваюся потрапити до заявки на фінальну частину чемпіонату Європи", - заявив футболіст.

У Києві залишився лише Євген Хачеріді.

Ангіна у захисника збірної України минула, але до загальної групи гравців він приєднається вже після товариської грі із Кіпром.

По прибуттю до Одеси збірники заселяться до готелю Брістоль, розташованому у самому серці Південної Пальміри.

Нагадаємо, о 17:30 на стадіоні Чорноморець відбудеться передматчева прес-конференція головного тренера збірної Михайла Фоменка та одного з гравців команди.

О 18:00 розпочнеться відкрите тренування "синьо-жовтих", перші 20 хвилин якого будуть відкритими для мас-медіа.

З повною заявкою на матчі проти Кіпру та Вельсу можна ознайомитися за цим посиланням.

Раніше у Федерації футболу України виступили із заявою щодо запрошення чи не запрошення кандидатів збірною України з кола гравців, котрі виступають у чемпіонаті Росії.

Коментарі ()