Головне

Шовковський сподівається, що до матчу з Ман Сіті Динамо підійде в оптимальних кондиціях

23.02.2016 20:18 541 0

Київське Динамо не звертає увагу на проблеми Манчестер Сіті, адже будує свою гру.

Про це передматчевій прес-конференції заявив капітан та голкіпер Динамо Олександр Шовковський, який який поділився очікуваннями від матчу з Ман Сіті.

"Важко сказати, в якому настрої підходимо до матчу. Ми провели два збори, готувались до сезону, в Києві, по прильоту — до матчу з Сіті, вже предметно. Подивимось, яка гра буде завтра, сподіваюсь, ми підійдемо в оптимальних кондиціях", - зазначив він.

"Ви знаетє, команда готується, дивлячись на гру суперника, на усі його сторони, взаємодію гравців, тактичну побудову. У кожної команді є проблеми, це живий колектив. Я розумію, що, можливо, шанс буде у іншого гравця і як воно буде на полі — інше питання", - додав Шовковський.

За його словами, кожна команда має свою гру, обличчя на полі.

"Кожна команда має свою гру, обличчя на полі. Тренерський штаб готує нас до того, як може грати Ман Сіті. Ми не дивимось на їх пробелми, ми будуємо свою гру", - заявив голкіпер Динамо.

"Манчестер Сіті складений з гравців топ-рівня, усі грають у своїх збірних, команда претендує на титул чемпіона АПЛ. Це говорить про силу команди. Сюрпризу можна очікувати від кожного, у кожній ланці є дуже сильні виконавці. Ми будемо грати з надзвичайно сильною командою", - підкреслив Шовковський, слова якого наводить 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, матч Динамо - Манчестер сіті відбудеться у середу, 24 лютого. Початок о 21:45 за київським часом.

Коментарі ()