Головне

З Волині можуть зняти очки через борги перед футболістами

12.01.2016 12:13 561 0

Луцька Волинь має декілька днів, щоб уникнути зняття очок в чемпіонаті України.

У кінці грудня Федерація футболу України пригрозила луцькій Волині зняттям очок за невиконання фінансових зобов'язань перед гравцями. Тоді ультиматум не мав чіткого дедлайну.

Тепер же федерація "настійно рекомендує" Волині розібратися з боргами до 17 січня. Інакше до неї застосують жорсткі санкції у вигляді очкових штрафів, - інформує Sport Arena з посиланням на власні джерела у ФФУ.

Йдеться про програних клубом в Лозанні справах по виплаті боргів Іссе Ндойе, Максиму Старцеву, Сергію Пилипчуку, Душану Савичу і ряду інших футболістів. Волинь вже місяць намагається домовитися з футболістами, але процес йде непросто - деякі готові поступитися клубу і отримати частину грошей, інші ж наполягають на повній виплаті боргу.

Найважча ситуація із заборгованостями сенегальському кіперу Іссе Ндойе. Йдеться про приблизно 900 тисяч доларів. Якщо агенти футболіста і Волинь не домовляться до 17 січня, луцький клуб оштрафують на дев'ять очок, зароблених цього сезону.

Невиплата заборгованостей загрожує луцькій команді не лише зняттям очок, але і вже привела до заборони заявляти нових футболістів на другу частину нинішнього сезону.

Раніше повідомлялося, що Волинь проведе два збори в Туреччині.

Коментарі ()