Головне

Палкін: Україна сьогодні не потягне шістнадцять клубів

25.05.2015 09:21 237 0

Україна сьогодні не потягне чемпіонат на шістнадцять клубів.

Про це Великому Футболу заявив генеральний директор Шахтаря Сергі Палкін, коментуючи зустріч керівників клубів УПЛ з федерацією.

"Нас постійно федерація, Прем'єр-ліга збирає і змушує самих робити вибір для себе. Це не правильно. Федерація повинна мати спеціальні комітети, комісії з ліцензування футбольних клубів, які зможуть сказати скільки нас взагалі. Ось коли нам скажуть, тоді ми зберемося, поговоримо між собою, який нас формат більше влаштовує, його і прийняти", - сказав він.

"Григорій Суркіс підтримав те, що я сказав. Федерація повинна взяти відповідальність і визначитися. З боку Павелка та федерації не було ніяких заперечень - вони нормально це сприйняли. Думаю, що найближчим часом проведуть ряд зустрічей з усіма клубами, які були під питанням, і приймуть рішення", - зазначив Палкін.

За його словами, чим більше клубів, тим краще.

"Просто ми повинні розуміти, що зараз економіка і політика країни перебуває в жалюгідному стані. Я вважаю, що Україна сьогодні не потягне шістнадцять клубів. Думаю, що чотирнадцять чи дванадцять команд у нас будуть грати", - розповів Палкін.

Раніше Палкін заявляв, що ФФУ все вирішить з форматом чемпіонату без думки клубів УПЛ.

Коментарі ()