Головне

Григорій Суркіс: "Баль грав і тренував - як жив, на повні груди, від серця"

09.08.2014 16:27 410 0

Андрій Баль був справжнім професіоналом, який віддавався футболу без залишку.

Про це сказав віце-президент Європейського футбольного союзу, почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, який висловив глибоку скорботу з приводу передчасної смерті видатного футболіста і тренера Андрія Баля, співчуваючи його родині, близьким і друзям.

"Не стало, перш за все, чудової Людини, світлої особи, душевного і чуйного героя. Оптиміст, веселун і жартівник, про таких кажуть - душа компанії, він дійсно був душею всіх команд, в яких працював впродовж своєї довгої і яскравої біографії", - сказав він.

"Справжній професіонал, боєць і лицар на зеленому полі, який віддавався футболу без залишку. Гравець з неординарним мисленням, один з тих універсалів, яких ретельно підбирав для своїх команд геній Лобановський, міг закрити практично будь-яку позицію", - охаректеризував Баля Суркіс. 

За словами віце-президента УЄФА, Баль став гідним учнем великого наставника Валерія Лобановського.

"Став гідним учнем великого наставника, повісивши бутси на цвях. З ім'ям Баля-тренера пов'язаний найвищий злет українського футболу - вихід збірної до чвертьфіналу ЧС-2006", - зазначив Суркіс.

"Він грав і тренував - як жив, на повні груди, від серця. Воно не витримало в той момент, коли цей Майстер і раніше знаходився в запалі боротьби, в гущі гри...

Світла тобі пам'ять, Андрій Михайлович", - цитує Григорія Суркіса footclub.com.ua.

Коментарі ()