Головне

Екс-захисник "Ворскли" може повернутися в Україну

30.12.2012 20:10 380 0

Албанський захисник Дебатік Цуррі, який виступав за полтавську "Ворсклу" (2005-2010 роки), в січні знову може опинитися в Україні.

Про це інформує gazetaexpress.com.

Зараз Дебатік захищає кольори турецького клубу "Генчлербірлігі", але останнім часом практично позбавлений ігрової практики (раніше захисник отримав травму, а відновлення затягнулося).

Саме ця обставина змушує албанця поглядати у бік України, де пройшли його найкращі футбольні роки.

Зацікавленість в послугах Цуррі проявляють "Ворскла" і "Кривбас". Але сам захисник спочатку планує зустрітися з керівництвом "Генчлербілігі" і обговорити ситуацію, що склалася.

"Я вже мав контакти з українськими командами, але поки нічого конкретного. Звичайно, варіант з поверненням в Україну для мене є переважаючим, адже я знаю цю лігу, менталітет місцевих жителів. У "Ворсклі" грають мої друзі, з якими я швидко відновлю ігрові зв'язки", - цитують слова Цуррі ЗМІ.

"Мій контракт з "Генчлербірлігі" розрахований ще на шість місяців, скоро я зустрінусь з тренером команди, щоб дізнатися, чи розраховує він на мене надалі. Не можу сказати, що мені не подобається в цьому клубі, але якщо ти не граєш, то немає сенсу і залишатися", - зазначив футболіст.

Нагадаємо, за п'ять сезонів у "Ворсклі" Цуррі в цілому провів 148 поєдинків, в яких забив 18 голів, був лідером полтавського клубу і мав одну з найбільших зарплат footboom.com.

Коментарі ()