Головне

Ультрас "Дніпра": Ми не маємо відношення до подій після матчу з "Металістом"

10.04.2012 18:35 432 0

Ультрас "Дніпра" заперечують свою причетність до конфлікту, який стався після матчу 26 туру "Дніпро" - "Металіст". 

Про це заявили самі представники ультрас на прес-конференції. 

Після гри в Дніпропетровську, нагадаємо, уболівальники намагалися завадити проїзду клубного автобуса "Металіста", а в міліції повідомили про 60 затриманих. 

"Від імені ультрас ФК "Дніпро" я хочу звернутися до усіх, хто був на вчорашньому матчі: усім уболівальникам, які були на неактивних секторах, до футболістів і керівництва клубу і вибачитися за піротехніку на полі. 

Цього не повинно було бути. За піротехніку на полі ми беремо відповідальність на себе, це наш недогляд за людьми на фан-секторах, яких учора було близько трьох тисяч. Те, що відбувалося після матчу, - я не знаю, хто ці люди. 

Я офіційно можу заявити, що ультрас "Дніпра" до подій після матчу не мають ніякого відношення. І ми повністю засуджуємо протизаконні дії, які відбувалися після гри", - сказав один з лідерів ультрас Влад Тітарєв.

Також ультрас "Дніпра" обурений поведінкою фанів "Металіста" під час цього матчу.

"Другий раз приїжджають до нас люди з Харкова, і другий рік поспіль летить піротехніка в людей, що знаходяться біля гостьового сектора. Я не знаю, хто їх обшукує. Коли ми приїжджаємо в Харків, то нас буквально роздягають до трусів", - розповів він. 

Коментарі ()