Головне

Сємак: "Шанси - 50 на 50"

31.10.2011 15:30 192 0

Півзахисник "Зеніта" Сергій Семак напередодні матчу 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з "Шахтарем" висловив упевненість, що пітерський клуб заслуговував на перемогу і виглядав краще в першій грі між командами.

На думку хавбека, у тому поєдинку українці не програли тільки завдяки воротарю Олександру Рибці, передає офіційний сайт УЄФА.

"У матчі, який відбувся в Донецьку, "Зеніт" заслуговував на перемогу, ми виглядали краще. Але у футболі виграє той, хто більше забиває. Тут вийшло порівну. Обидві команди реалізували менше половини з того, що створили. По першому матчу, відзначу насамперед воротаря Олександра Рибку. Він не раз рятував свою команду в небезпечних ситуаціях. Багато в чому завдяки Рибці господарі не програли. Хоча у "Шахтаря" можна виділити багатьох. Це гарна, кваліфікована команда, чинний чемпіон України", - сказав він.
 
"Суперник добре нас вивчив і після першої зустрічі зробить певні висновки, краще підготується до гри, ніж два тижні тому. Напевно зміниться і склад "Шахтаря". Коли в команді є 20 футболістів високого класу, це можна собі дозволити. Не сказав би, що ми фаворити. Шанси - 50 на 50", - підсумував Сємак.

Коментарі ()