Головне

Михайличенко: "Зроблю все, щоб бути корисним "Динамо"

25.10.2011 13:39 683 0
Михайличенко: "Зроблю все, щоб бути корисним "Динамо"

На посаді спортивного директора київського "Динамо" Олексій Михайличенко намагатиметься бути максимально корисним для клубу.

Про це він заявив на офіційному представленні, передає кореспондент "Чемпіона".

"Дуже радий поверненню в рідний клуб. Постараюся віддати всі свої знання і бути максимально корисним на новій посаді. Докладу всіх зусиль для роботи в довіреному мені напрямку", - сказав він.

"У першу чергу, це селекційна робота. Хотів би зробити акцент: ми не відмовляємося від іноземних гравців, але пошук перспективних українців в контексті сьогоднішнього дня стає все актуальнішми. Буду співпацювати з молодіжною командою, з "Динамо-2". Але ні в якому разі не хочу заважати або вчити тренерів цих команд. Якщо у них виникнуть якісь питання, можу поділитися своїм досвідом. У цьому я їм можу бути корисний", - зазначив Михайличенко.

На питання, наскільки він обізнаний із ситуацією в молодіжних командах "Динамо" і чи є у нього якась програма, Олексій Олександрович відповів: "Маючи таку дитячу школу і велику кількість талановитих хлопців, прерогатива клубу в тому і полягає, щоб ця молодь займала місце в складі першої команди. А іноземці лише підсилювали її. На даний момент говорити, що ми можемо заповнити команду тільки своїми гравцями, не можна. І в найближчі 5-10 років таке навряд чи відбудеться".

"Спершу мені потрібно досконально розібратися. Я бачив насамперед ігри, а вони є наслідком виконаної на тренуваннях роботи. Хочу ближче познайомитися з роботою Гусіна та Хацкевича. Потрібно буде ближче познайомитися з молодіжною командою та "Динамо-2", зі старшими групами дитячої школи. У клубі працюють гарні фахівці. Це Іщенко, Онищенко, Мунтян, Базилевич. Ми однодумці, тому, думаю, робота у нас швидко налагодиться", - підсумував Михайличенко.

Коментарі ()