Головне

П'яний футболіст "Іллічівця" вчинив страшну аварію в Маріуполі

10.10.2011 13:22 607 0

Двоє чоловік було важко травмовано в результаті ДТП, яке сталося нинішньої ночі у Маріуполі на вул. Університетській, в декількох метрах від будівлі маріупольського міськвиконкому.

Про це повідомляє 0629. Як розповіли очевидці події, о 2 годині ночі автомобіль "Інфінті" на перехресті вул. Університетської і вул. Казанцева вилетів на зустрічну смугу і лоб в лоб зіткнувся з "Рено", який зупинився на світлофорі. Від удару "рено" відкинуло назад метрів на 50 - до в'їзду на стоянку міськвиконкому, а "Інфініті" влетіла в дерево.

За кермом дорогої іномарки знаходився футболіст ФК "Іллічівець". За інформацією з форуму сайтів, це був захисник Максим Ковальов. Ще один гравець команди, якого впізнали по фото - Олександр Касьян. У салоні були ще троє футболістів.

За словами очевидців події, вони справляли враження не зовсім тверезих людей. Проте медики доки цю інформацію не підтверджують.

Ніхто з футболістів в аварії не постраждав, а ось водій і пасажир "Рено", один з яких, - знаменитий в Маріуполі ді-джей, у важкому стані доставлені в лікарню.

Як повідомили 0629 у БСМП, 28-річний водій в аварії зламав обидві ноги, у нього травмовані внутрішні органи - кермо втиснулося йому в живіт. В стані посттравматичного шоку карета швидкої допомоги доставила його в міськлікарню №4. Туди ж був госпіталізований і 23-річний пасажир "Рено" - у нього також перелом ноги, підозра на травму грудного відділу хребта, важка черепномозкова травма.

Друзі постраждалих, які прибули на місце ДТП, були готові накинутися на футболіста, який знаходився за кермом "Інфініті". Проте на їх крики той відповів: "Ну що тут такого? Життя є життя".

Коментарі ()