Головне

Срна: Яремченко зуміє зібрати команду

19.08.2011 16:35 353 0

Матч проти маріупольського "Іллічівця" буде не таким легким, як може здатися на перший погляд - перебування внизу таблиці суперника "Шахтаря" не відповідає потенціалу команду.

Таку думку висловив напередодні гри 7-го туру УПЛ капітан "Шахтаря" Даріо Срна, котрий поділився своїми очікуваннями з прес-службою "гірників".

"Гра буде дуже важкою. У нас завжди з Маріуполем непрості поєдинки як у них на полі, так і вдома. Ми дуже серйозно готуємося до цього матчу, плюс ми здобули велику перемогу в Дніпропетровську. Потрібно вийти на поле з таким же настроєм, як у грі з "Дніпром", - вважає він.

"У Маріуполі грають дуже перспективні гравці "Шахтаря", тому буде непросто. У минулому сезоні вдома ми обіграли "Іллічівець" 1:0, а два роки тому, пам'ятаю, забили в Маріуполі переможний гол тільки наприкінці матчу", = згадує хорват.

"Яремченко - хороший, досвідчений тренер, який домігся добрих результатів, працюючи в усіх командах - в "Карпатах", в нашому дублі... Гадаю, він зуміє зібрати команду. У них хороший молодий колектив, і вони мають бути вище в таблиці, аніж зараз", - переконаний Срна.

Коментарі ()