Головне

Рибка: Від таких пропозицій не відмовляються

14.06.2011 21:07 455 0

Грати у донецькому "Шахтарі" престижно не лише для вихованця "Динамо" Олександра Рибки, а й для будь-якого футболіста з України.

Про це свіжоспечений голкіпер донецького клубу заявив у інтерв'ю, котре дав прес-службі нового клубу.

"До клубу такого рівня прагне кожен футболіст. Для мене це новий виклик, нова ступінь у житті. Я хочу закріпитися в "Шахтарі" і довести, що тренери недарма звернули на мене увагу. Щоб всі були задоволені - і керівництво клубу, і тренерський штаб, і я", - запевнив він.

"У мене закінчувався контракт, так що переходив на правах вільного агента. Ну а новину цю мені повідомили Сергій Ковалець і мій агент. Обговорення переходу було в процесі, і ось я в "Шахтарі", - радіє Рибка.

"Абсолютно не розмірковував. Ми все обговорили з агентом і прийняли рішення. Я розумію, що від таких пропозицій фактично не відмовляються. У команді такого рівня мріє грати, напевно, будь-який футболіст з України. Та й з Європи багато", - вважає він.

Рибка переконаний, конкуренція в клубі, який ставить перед собою високі цілі, на будь-якій позиції - нормальне явище. Допоможе йому підтримка родини, яка після зборів переїде до Донецька.

"Якщо чесно, є невелике хвилювання. Сподіваюся, що все буде нормально, що в колективі приймуть добре. Я чекав цього дня і буду робити все можливе і доводити, що я гідний права грати в "Шахтарі", - резюмував Олександр.

Коментарі ()