Головне

Збірна України (U-17) готується до кваліфікації Євро-2011

15.10.2010 17:26 426 0

У  середу, 20 жовтня, юнацька збірна України (футболісти 1994 року народження) візьме курс на Сан-Марино, де вже наступного дня її очікує старт у відбірній кампанії Євро-2011 (U-17).

Підопічні Юрія Мороза виступатимуть у 11-й групі разом з латвійцями, голландцями та господарями, матчем проти яких і розпочинають турнір. За словами керманича нашої команди, інформації про суперників, яка дозволить належним чином підготуватися до зустрічей з ними, вистачає.

За словами Мороза, на змаганнях у карликовій державі він не зможе розраховувати на травмованих воротаря Олександра Дяченка та півзахисника Віталія Гемегу. На зборі, котрий триває під Києвом, під орудою 40-річного фахівця тренуються 23 виконавці, 18 з яких і представлятимуть Україну на змаганнях у Сан-Марино.

До наступної стадії кваліфікації - еліт-раунду - кваліфікуються по два переможці від кожного з 13-ти квартетів, а також дві найкращі треті збірні. Вирішальні баталії Євро-2011 (U-17) прийматиме Сербія.

Склад збірної України:

Воротарі: Олексій Баштаненко ("Дніпро" Дніпропетровськ), Георгій Бущан ("Динамо" Київ), Максим Іванов ("Шахтар" Донецьк)

захисники: Сергій Бігус ("Дніпро"), Андрій Савченко (УФК Львів), Олександр Іоша, Олександр Сухаров, Олексій Череда (усі - "Шахтар")

півзахисники: Олександр Андрієвський ("Металіст" Харків), В'ячеслав Лухтанов, Артем Фаворов (обидва - "Динамо"), Сергій Гринь, Ігор Дуць, Володимир Садоха, Владлен Юрченко (усі - "Шахтар"), Роман Мірошник ("Сталь" Алчевськ), Тарас Пучковський (УФК), Олександр Слободяк ("Металург" Донецьк)

нападники: Андрій Близниченко ("Металург" Запоріжжя), Валерій Гришин, Денис Катрюк (обидва - "Шахтар"), Дмитро Хльобас, Олексій Хобленко (обидва - "Динамо").

ФФУ

Коментарі ()