Головне

Кононов: Задоволений і ходом гри, і результатом

23.09.2010 14:25 436 0

"Задоволений і ходом гри, і результатом", -  заявив головний тренер ФК "Карпати" Олег Кононов, коментуючи перемогу його команди  у кубковому матчі з командою "Гірник-спорт", повідомляє Інформаційний центр клубу.

"Хочу подякувати усім хлопцям, без виключення, які брали участь у цій грі. Наголошу і на грі суперника. Хлопці молоді, їм треба ще рости далі, щоб вони не зупинялися і грали вдома відповідальніше. Щоб вони не дивлячися на суперника билися за перемогу. Тому що уболівальники прийшли дивитися на їхню гру. В цілому, звісно, тут дуже приємний комплекс, поле в прекрасному стані, хороша погода сьогодні була. Все прекрасно склалося для нас", - сказав тренер.

"Я не можу оцінювати гру суперника. Є головний тренер, який знає своїх гравців і вимоги, які висуваються перед хлопцями. Єдине, що я згоден з тренером "Гірника" у тому, що не можна зупинятися. Хлопці молоді, вони повинні вчитися з кожною грою. Чи програв футболіст 0:5 чи виграв, він не має зупинятися, а повинен аналізувати свої дії, вірити в себе і рости", - вважає Кононов.

Коментарі ()