Головне

Крощенко: Кононов - той тренер, якого так довго шукали "Карпати"

07.05.2010 14:26 394 0
Автор першого гола в історії «Карпат» Анатолій Крощенко вважає, що сила львівської команди - у її тренері, пише офіційний сайт "Карпат".

"Із задоволенням дивлюся ігри «Карпат», особливо у весняній частині чемпіонату. Команда демонструє змістовний і цікавий футбол. У грі львів'ян, яка скерована перш за все на атаку, відсутній стереотип, а це не може не подобатися глядачам. А результат - це вже наслідок гри команди", - сказав Крощенко.

"Головний козир «Карпат» - їхній тренер. Він у них неординарний. Відчувається, що Олег Кононов є прихильником видовищного футболу з акцентом на атаку, а не просто намагається навчити своїх гравців будь-як набирати очки. Але якби він був іншим, то надовго в "Карпатах" не затримався б. Вболівальники у Львові такі, що вони ніколи не приймуть захисний варіант гри своєї команди. Навіть коли приїздить "Динамо" чи "Шахтар". Яскравим прихильником атакувального футболу є й президент клубу Петро Димінський. З ним може спрацюватися далеко не кожен фахівець. Переконаний, що він би не терпів тренера, який не робить ставку на атаку. Тому я думаю, що Олег Кононов - це саме той тренер, якого так довго шукали "Карпати", - додав він.  
Коментарі ()