Головне

Таран: У наші ворота влетіли дивні м'ячі

23.11.2009 12:39 390 0
У ворота "Крибаса" у матчі з "Карпатами" влетіли дивні м'ячі.

Про це заявив наставник криворіжців Олег Таран.

"Карпати" - добре організована команда, що має в своєму складі кваліфікованих футболістів. Ми знали, що цей колектив один з найшвидших в Прем'єр-лізі, володіє високою командною швидкістю", - сказав тренер.

"За грою, за самовіддачею наша команда не заслуговувала поразки. На жаль, "Карпати", створивши моменти, які навіть і моментами назвати важко, забили нам два голи. У наші ворота влетіли дивні м'ячі. Ми не могли виконати чимало своїх флангових передач. Усе це - від недостатнього рівня технічної майстерності наших футболістів. Це найголовніша проблема. Але потрібно рухатися далі", - додав він.

За його словами, "Кривбас" мав величезну територіальну перевагу, але не зміг знайти гравця, який би вирішив долю матчу.

"Вже більше року не виправдовує надій наш лідер Бюлюкбаші, від якого багато що залежить. Чимало матчів він вирішував в минулому сезоні. Зараз же у нас немає гравця, який може вирішити результат поєдинку. Ми чудово знаємо, з чим це пов'язано. На жаль, у футболі буває таке, що за місяць можна втратити те, що набуваєш роками. Бюлюкбаші хоче, але не може", - впевнений Таран.

Тренер пояснив і той факт, чому за тритижневу паузу в чемпіонаті "Кривбас" не зіграв жодного спарингу.

"Сусідні команди грали між собою. "Дніпро" грав із запорізьким "Металургом". Якщо б була вільна якась команда з першої, другої ліги, ми зіграли б з ними спаринг. А так всі у відпустці. Можливо, відсутність ігрової практики і наклала відбиток на дії нашої команди. Повторюю, по самовіддачі у мене немає претензій до гравців", - підкреслив Таран.

Коментарі ()