Головне

Луческу: Результатом київського матчу ми задоволені

30.04.2009 22:05 297 0

Донецький "Шахтар" задоволений нічиєю у першому матчі 1/2 фіналу Кубку УЄФА з київським "Динамо". Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер "гірників" Мірча Луческу, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Дуже складна гра для обох команд. "Динамо" виглядало краще у першому таймі, хоча перший момент "Динамо" був на 22 хвилині", - сказав румунський фахівець.

"Ми же грали не зовсім впевнено, багато необов'язкових помилок, особливо у передачах. Було помітно, що на хлопців дуже тиснув результат", - додав Луческу.  

За його словами, у другому таймі все змінилося. "Ми більше контролювали гру, і пресинг у киян у другому таймі не вийшов".

На думку Луческу, результат відповідає тому, що було на полі.

"Це перша гра, друга буде ще важче. Вдома буде складніше, бо не буде так багато вільних зон. Вцілому, результатом ми задоволені", - додав тренер "Шахтаря".

Як повідомив Луческу, його команда має ще чотири дні, щоб підготуватися до гри у відповідь.

"Сьогодні на перший план вийшла тактика й організація гри. Я сказав у перерві гравцям, що вони не виконали навіть 20% того, про що ми домовлялися. Я поставив Гладкого замість Луіса Адріану, який є гравцем контратаки, і він дуже добре увійшов у гру", - додав тренер

Коментарі ()