Головне

Андрій П'ятов: Уся команда "Базелю" небезпечна

16.09.2008 08:33 353 0
Голкіпер "Шахтаря" Андрій П'ятов розказав про очікування від майбутнього поєдинку групового раунду Ліги Чемпіонів із швейцарським "Базелем":

- Наскільки упевненіше ти себе відчуватимеш через те, що, найвірогідніше, "Шахтар" завтра зіграє із звичним поєднанням у захисті?

Цього місяця я грав матчі за національну збірну, де взаємодіяв і з футболістами "Шахтаря". Ну а зі всіма захисниками нашої команди у мене чудове взаєморозуміння. Вважаю, що проблем жодних не буде. Все залежить від загальнокомандної гри.

- Цього року один український клуб вже поступився дорогою в єврокубках швейцарській команді ("Дніпро" - "Беллінцоні" - прим. ред..), багато в чому через недооцінку суперника. Які настрої у роздягальні "Шахтаря" і на який результат налаштовує Мірча Луческу? 

У нас такий клуб, що завдання ставляться лише максимальні. А розслаблятися, надто, у Лізі чемпіонів просто неможливо. Налаштовуємося лише на максимальний результат.

- Андрію, у "Базеля" видужав найнебезпечніший нападник Ерен Дердійок. Цей факт впливає на твою підготовку до матчу?

Я завжди відповідаю на такі питання, що небезпечна вся команда. Навіть воротар може забити гол. Для мене немає різниці. Важливо грати так, щоб приносити користь команді.
Коментарі ()